anatom

Anatom, ergonomie voor (tand)arts, assistent en patiënt

Geïntroduceerd in 1966 door de Zweedse praktiserende tandarts dr. Sven Lundin, staat Anatom na al die jaren nog steeds eenzaam aan de top op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid voor (tand)arts en assistente en comfort voor de patiënt. Door de uitzonderlijke constructie en kwaliteit is de stoel nagenoeg onverslijtbaar en bewijst dat in de praktijk door tientallen jaren trouwe dienst.

Topkwaliteit en ergonomie voor specialisten

De Anatom behandelstoel en behandeltafel staan borg voor de beste anatomische werkhouding (de juiste focusafstand) van arts en assistente in alle (hoofd)professies. Deze kwaliteiten maken de Anatom stoel en tafel tot dé Zweedse patiënt/behandelstoel voor alle specialismen van het hoofd.

Multifunctionele toepasbaarheid

De stoel wordt in de tandheelkunde, implantologie alsmede in het merendeel van de Nederlandse ziekenhuizen op de poliklinieken van kaakchirurgie, oogheelkunde, k.n.o. (keel-, neus- en oorheelkunde) en s.e.h. (spoedeisende hulp) gebruikt. Het feit, dat de stoel zowel op zit- als op stahoogte in volledige vlakstelling kan, maakt hem uitermate geschikt als operatietafel.

Contact

Weg van Rollecate 17
8325 CP  Vollenhove

t. +31(0)527-24 17 82
f. +31(0)527-24 17 79

e. info@zeelte.nl
i. www.zeelte.nl

BTW
KvK 54939453

  • Klaas-Jan Zeelte
   Klaas-Jan Zeelte Eigenaar

   kj.zeelte@zeelte.nl
   +31(0)6-53 21 46 20

      

   Voer uw zoekterm in en druk enter om zoeken te starten