karl-kaps

De invoering van de KAPS microscoop-serie

Karl Kaps heeft meer dan 60 jaar ervaring en expertise om, met de meest geavanceerde computer-technologie, een microscoop-systeem voor u samen te stellen die voldoet aan de hoogste kwaliteit.

De ingenieurs van Kaps begrijpen goed dat een tandheelkundige microscoop een optisch, mechanisch en zintuiglijk hulpmiddel voor u is.  De missie is daarom het creëren van microscopen die hieraan voldoen.

Kaps heeft een breed scala aan optische accessoires en configuratiemogelijkheden. Onze componenten zijn te integreren met video, fotocamera’s, meekijkers en variabiliteit van de positionering voor alle toepassingen.

Een Kaps microscoop is daarom makkelijk samen te stellen naar uw individuele wensen!

Deze koppeling biedt  ultra-soepele, vloeiende en perfecte balans tijdens het instellen van de microscoop.

Free-Motion-magnetische vergrendeling van de koppelingen door het indrukken van een enkele knop kan de microscoop gewichtloos ingesteld en vergrendeld worden in elk gewenste
werk positie.

De vergroting is traploos instelbaar, van totaal tot gedetailleerd.

Zonder de microscoop hoger of lager te bewegen of het veranderen van de werkpositie blijft het behandelingsgebied in focus te draaien.

Deze innovatieve verlichtingsmodule zorgt voor een homogeen verlicht  gezichtsveld met een uitstekende kleurweergave en hoog contrast.

Upgrade van een  basis microscoop naar een hoger niveau. Onze ontwerpfilosofie laat ons toe om een ​​upgrade te realiseren van een basis  KAPS microscoop systeem naar een Kaps van een nog hoger niveau.

Voer uw zoekterm in en druk enter om zoeken te starten