Op hoog niveau presteren met led-paneel IRIS

Werp een helder licht op uw zaak! Of het nu gaat om een kantoor, laboratorium of praktijk, led-paneel IRIS biedt optimale verlichting om uw werk op hoog niveau uit te voeren.

De hoeveelheid licht en de kleurweergave van led-paneel IRIS is perfect afgestemd op het natuurlijk verlichten van u uw ruimte. Zo ontstaat een prettig klimaat waar gedurende de dag productief bent én blijft.

Vijf jaar garantie!
Het licht van led-paneel IRIS is uniek. Het paneel zelf is van zeer hoge kwaliteit. Uw vertrouwen wordt bevestigd met maar liefst vijf jaar garantie.

De verlichting is zo natuurlijk. Het lijkt net alsof ik buiten ben

Ontspannen werken

Rustiger voor uw ogen en meer werkplezier

Precisiewerk op hoog niveau

Optimale weergave van kleuren en details

Energie efficiënt

Langere levensduur en minder energieverbruik

Met de unieke combinatie van optimale waardes is led-paneel IRIS de perfecte verlichtingsoplossing voor elke werkplek. Led-paneel IRIS is perfect afgestemd om uw praktijkruimte natuurlijk te verlichten

Het vermorgen halveert terwijl de hoeveelheid licht verdubbeld

Operatie- en behandellampen

drmach

In medische lichttechniek is Dr. Mach sinds tientallen jaren de maatstaf. Mach onderzoekslampen ondersteunen door innovatieve techniek en ontwerp de professionaliteit van het behandelteam. De lampen kenmerken zich door dat er veelal gebruik wordt gemaakt van een betrouwbaar sleepcontact systeem waardoor armen en lampkoppen probleemloos 360 graden kunnen worden gedraaid zonder kans op afbreken van inwendige bedrading.

faro

FARO S.p.A. ontwerpt en produceert sinds 1948 tandheelkundige apparatuur. Bij Faro vertalen ze de wensen van professionals naar innovatieve producten door de nieuwste technologieën toe te passen. Het assortiment van FARO S.p.A bestaat onder andere uit diverse LED en halogeen operatielampen.

Voer uw zoekterm in en druk enter om zoeken te starten